Terapeutti

KUNLUNISSA akupunktiohoitajana toimii PKL-terapeutti Aia Sergejeff. Hän on käynyt kansainvälisen perinteisen kiinalaisen lääketieteen Neijing-koulun, jonka emokoulu on Espanjassa. Aia Sergejeffin opettajina ovat toimineet tri José Luis Padilla Corral, tri Leopoldo Martos Boluda ja Gandul Saris Sauri.

KOULUTUS JA TAUSTA

  • Neijing-koulu 1990-1993.
  • PKL jatkokoulutusta vuosittain Suomessa ja/tai ulkomailla
  • PKL-kouluttajana 2004 alkaen
  • Vastaanotto Helsingissä vuodesta 2006.
  • Länsimaisen lääketieteen koulutusta 440 tuntia (Kairon)


Muu toiminta: HUK Helsingin Yliopisto,TAIK koulutuskeskus loppututkinto, työskennellyt lehdistössä freelance-toimittajana lähes 10 vuotta sekä kansalaisopiston tuntiopettajana.

 

 

NEIJING-KOULUSTA

Koulun perustaja on espanjalainen lääkäri tri José Luis Padilla Corral. Vuonna 1967 perustettu  koulu toimii tällä hetkellä 16 eri maassa.

Tri Padilla on maailman akupunktuurin kattojärjestön (W.F.A.S) neuvoa antava jäsen. Hänellä on akupunktuurin professuuri useassa kiinalaisessa yliopistossa sekä Madridin lääketieteellisessä yliopistossa.

Tri Padilla on opetuksessaan Neijing-koulussa säilyttänyt kaikkein vanhinta kiinalaisen lääketieteen traditiota, mutta samalla hän on luonut  uusia hoitotapoja, jotka soveltuvat modernin nykyihmisen erityisongelmien hoitoon. Koulun piirissä etsitään jatkuvasti perinteen pohjalta uusia ratkaisuja parantamisen ja terveenä pysymisen kasvaviin haasteisiin.

Suomen Taolainen Neijing-koulu: http://neijing.fi

Espanjan emokoulu: www.flonios.com